Marli Visschedijk

Foto Marli Visschedijk

Ik heb veel ervaring opgedaan met het coachen van mensen in diverse functies. Ook door zelf werk en gezin te combineren heb ik ervaring opgedaan met de uitdagingen waar je als werkende moeder mee te maken krijgt. Ik heb er voor gekozen om mijn baan op te zeggen om optimaal voor mijn gezin te kunnen zorgen. In die jaren heb ik alle tijd genomen om me te verdiepen in het coachingsvak en ook de opleiding tot loopbaan- en levenscoach bij BalansCoach Opleidingen gevolgd. Hier kreeg ik de juiste instrumenten aangereikt die ik kan inzetten bij de coachings-gesprekken.

Specialisatie

In mijn eigen coachpraktijk ICU coaching heb ik me gespecialiseerd in stress en burn-out coaching. En dan het liefst preventief. Medewerkers die richting burn-out gaan weer de goede kant op helpen. Inzichten en handvatten geven en samen werken aan gedragsverandering. Als je er vroeg bij bent kun je in korte tijd grote resultaten behalen. Een alerte signalering op de werkvloer is daarom van groot belang.

Het is mijn passie om te luisteren naar het verhaal, te horen wat er wel maar ook juist niet gezegd wordt en dan te bedenken wat ik iemand aan kan bieden om hem of haar de volgende stap te laten zetten. Uit te dagen tot zelfinzicht en zo groei mogelijk te maken. Niet alleen zakelijk maar vooral ook als persoon. .

Iemand zijn problemen zien overwinnen en/of zijn dromen waar zien maken vind ik echt het mooiste van dit vak.

 

“Het werk loopt niet weg als je een kind een regenboog wijst,
maar een regenboog wacht niet tot jij klaar bent met je werk”